Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

Válassz egy mandalát és nézd meg, mit árul el rólad!

Melyik mandala szólít meg téged?

 

Válassz ki egy mandalát és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

 

1. Az együttérzés határoz meg téged! 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor rendkívül jó ember vagy, aki mások szükségleteire is figyelmet fordít, de ezt a külvilág felé nem akarod megmutatni magadból. Félsz, hogy kellemetlenséged származhat ebből, így inkább magas falat emelsz magad körül, amit nagyon nehéz áttörni. Megválogatod a szűk baráti körödet, de mindenkin segítesz függetlenül attól, hogy milyen a kapcsolatotok. Bár úgy tűnik, hogy racionális vagy, mégis szeretsz álmodozni. 

2. A kedvességed határoz meg téged! 

Vidám vagy a legkomorabb napon is. Mindig nyíltan beszélsz az érzéseidről, és a többi embertől is ezt várod el. Azt hiszed, hogy mindenki olyan őszinte, mint te, de ennek az ellenkezője, már jó pár álmatlan éjszakát okozott neked. Szerencsére könnyen átlépsz ezeken a csalódásokon, akkor is, ha úgy tűnik, hogy érzékeny és sérülékeny a természeted. Nagyon erős vagy, de ezeket az energiákat csak a jó érdekében használod. Ne felejtsd el, hogy milyen értékes vagy és tartsd szem előtt, hogy akár hegyeket is tudsz mozgatni, ha akarsz.

3. A kreativitásod határoz meg téged! 

Lázadó személyiség vagy, aki vágyik a kalandokra. Szeretnéd jobban ismerni a világot, megismerni az emberek történeteit és felfedezni a rejtett titkokat. Leleményes vagy, és nincs olyan helyzet, amiből ne jönnél ki jól. Lépj kapcsolatba a kreatív oldaladdal és fedezd fel a rejtett tehetségedet!

4. Az ambíció határoz meg téged!

Minden helyzetben a legjobbra törekszel. Nagyon racionális vagy, így ritkán fordul elő, hogy az érzelmeid elhomályosítsák az ítélőképességed. Mindig ügyelsz arra, hogy tökéletesen vidd véghez a feladataidat. Legyél tisztában a saját készségeiddel és érd el azt az életet, amire vágysz! Már érégen elvetetted a magokat, amiket most ideje learatni!

5. Az emberek iránti szereteted határoz meg téged!

Ha kell, feladod a boldogságod azért, hogy a többiek arcán mosolyt láss! Ám az önzetlenséged mögött félelem lakozik. Nem nézel túl mélyen a lelkedbe, mert félsz, hogy mit találsz ott. Szívesebben töltöd az életedet mások boldogításával. Itt az ideje, hogy megvizsgáld a lelked, mert csak szép dolgokat fogsz találni. Mielőtt másokat szeretsz, fontos, hogy megtanuld önmagadat is szeretni!

6. A bátorság határoz meg téged!

Vannak olyan esetek, amikor úgy érzed, szeretnéd letenni a fegyvert. Nem adod fel könnyen, mert tisztában vagy az erősségeiddel és tudod, hogy semmi sem állhat az utadba. Ezen felül a rendkívüli erőddel a körülötted élőket is véded. Szelektálj a dolgok között, vizsgáld meg, hogy mi érdemel több energiát és maradj ki azokból a „harcokból”, amelyek nem vezetnek sehova. Hallgass a megérzésedre, mert nem vezet rossz irányba!

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 42363 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

2017.június 24. – Szuper -...

Időn Kívüli Nap lesz...

A hörgő betegségeinek lelki...

A nadi-és a nada-jóga

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk