Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.   Helen Keller

Válassz egy mandalát és nézd meg, mit árul el rólad!

Melyik mandala szólít meg téged?

 

Válassz ki egy mandalát és olvasd el a hozzá tartozó leírást!

 

1. Az együttérzés határoz meg téged! 

Ha ezt a mandalát választottad, akkor rendkívül jó ember vagy, aki mások szükségleteire is figyelmet fordít, de ezt a külvilág felé nem akarod megmutatni magadból. Félsz, hogy kellemetlenséged származhat ebből, így inkább magas falat emelsz magad körül, amit nagyon nehéz áttörni. Megválogatod a szűk baráti körödet, de mindenkin segítesz függetlenül attól, hogy milyen a kapcsolatotok. Bár úgy tűnik, hogy racionális vagy, mégis szeretsz álmodozni. 

2. A kedvességed határoz meg téged! 

Vidám vagy a legkomorabb napon is. Mindig nyíltan beszélsz az érzéseidről, és a többi embertől is ezt várod el. Azt hiszed, hogy mindenki olyan őszinte, mint te, de ennek az ellenkezője, már jó pár álmatlan éjszakát okozott neked. Szerencsére könnyen átlépsz ezeken a csalódásokon, akkor is, ha úgy tűnik, hogy érzékeny és sérülékeny a természeted. Nagyon erős vagy, de ezeket az energiákat csak a jó érdekében használod. Ne felejtsd el, hogy milyen értékes vagy és tartsd szem előtt, hogy akár hegyeket is tudsz mozgatni, ha akarsz.

3. A kreativitásod határoz meg téged! 

Lázadó személyiség vagy, aki vágyik a kalandokra. Szeretnéd jobban ismerni a világot, megismerni az emberek történeteit és felfedezni a rejtett titkokat. Leleményes vagy, és nincs olyan helyzet, amiből ne jönnél ki jól. Lépj kapcsolatba a kreatív oldaladdal és fedezd fel a rejtett tehetségedet!

4. Az ambíció határoz meg téged!

Minden helyzetben a legjobbra törekszel. Nagyon racionális vagy, így ritkán fordul elő, hogy az érzelmeid elhomályosítsák az ítélőképességed. Mindig ügyelsz arra, hogy tökéletesen vidd véghez a feladataidat. Legyél tisztában a saját készségeiddel és érd el azt az életet, amire vágysz! Már érégen elvetetted a magokat, amiket most ideje learatni!

5. Az emberek iránti szereteted határoz meg téged!

Ha kell, feladod a boldogságod azért, hogy a többiek arcán mosolyt láss! Ám az önzetlenséged mögött félelem lakozik. Nem nézel túl mélyen a lelkedbe, mert félsz, hogy mit találsz ott. Szívesebben töltöd az életedet mások boldogításával. Itt az ideje, hogy megvizsgáld a lelked, mert csak szép dolgokat fogsz találni. Mielőtt másokat szeretsz, fontos, hogy megtanuld önmagadat is szeretni!

6. A bátorság határoz meg téged!

Vannak olyan esetek, amikor úgy érzed, szeretnéd letenni a fegyvert. Nem adod fel könnyen, mert tisztában vagy az erősségeiddel és tudod, hogy semmi sem állhat az utadba. Ezen felül a rendkívüli erőddel a körülötted élőket is véded. Szelektálj a dolgok között, vizsgáld meg, hogy mi érdemel több energiát és maradj ki azokból a „harcokból”, amelyek nem vezetnek sehova. Hallgass a megérzésedre, mert nem vezet rossz irányba!

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 26795 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A keddi nap Angyal üzenete...

Kétszer lesz vérhold...

Egyedülálló természeti...

Az a személy, aki növeli...

Napi pozitív

Nem lehet sem látni, sem megérinteni a világ legszebb dolgait. Ezeket a szívnek kell éreznie.  

Helen Keller

Jó szívvel ajánljuk