Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

A Teremtés folyamatának 3 lépése

1. Lépés: KÉRSZ 
Csodálatos és sokszínű környezetednek köszönhetően, az 1. lépés könnyen és magától jön, mivel így születnek természetes vonzalmaid. Az alig megfogható vagy akár tudattalan vágyaidtól kezdve a világos, pontosan körülírt, határozott kívánságaidig mindent mindennapi életed ellentétes tapasztalatai eredményeznek. Vágyaid (vagy kéréseid) természetes következményei annak, hogy ebben a lenyűgözően változatos és ellentétekkel teli környezetben élsz. Így hát az 1. lépés magátol jön.

 

2. Lépés: A VILÁGEGYETEM VÁLASZOL

A 2. lépés nem jelent számodra nehézséget, mivel egyáltalán nem kell foglalkoznod vele. Ez a Nem Fizikai, az Isteni Erő feladata. Bármit kérsz, legyen az valami apróság vagy bármilyen nagy dolog, ez az Erő kivétel nélkül azonnal megérti, és maradéktalanul felkínálja számodra. A Tudat minden pontjának joga és képessége kérni, és mind azonnal választ kap, és egyforma megbecsülésnek örvend. Amit kérsz, megadatik. Mindig.

"Kérésed" olykor szavakban fogalmazod meg, de leggyakrabban rezgések formájában, a személyesen kialakított vonzalmaid folyamatos áramaként sugároznak belőled. E kérések egymásra épülnek, egyforma nagyrabecsülésnek örvendenek, és mindig válaszra találnak.

Minden kérésedre választ kapsz. Minden vágyad teljesül. Minden imád meghallgatásra talál. Minden kívánságod valóra válik. Bár sokan vitába szállnának ezzel az igazsággal, saját élettapasztalatukból mutatva fel példákat a beteljesületlen vágyakra, ennek az az oka, hogy nem értették meg a nagy fontosságú 3. lépést - mert e lépés elmulasztásával az 1. és a 2. lépés is észrevétlen maradhat.

3. Lépés: ELFOGADÁS 

A 3. lépés az Elfogadás Művészetének alkalmazása. Valójában ezért létezik az Érzelmi Vezérlőrendszeretek. Ezzel a lépéssel hangolod Lényed rezgésének hullámhosszát vágyad hullámhosszára. Mint ahogy a rádiódat is a hallgatni kívánt állomás hullámhosszára kell hangolnod, Lényed rezgésének is azonos hullámhosszon kell lennie vágyad tárgyának rezgésével. Ezt nevezzük az Elfogadás Művészetének - ami annyit jelent, hogy elfogadod, amit kértél. Míg nem vagy "fogadó módban", kéréseid megválaszolatlannak tűnnek; hiába kapsz rájuk választ, nem veszed észre, hogy imáid meghallgatásra találtak, és vágyaid nem teljesülnek - nem azért, mert kívánságaidat senki nem hallotta meg, hanem mert a rezgéseid nincsenek összhangban, így nem fogadod be azt, amire vágysz.

- Abraham-Hicks 

Forrás:

Ezt a cikket eddig 6961 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A keddi nap Angyal üzenete...

Életenergia megfelelő...

A természet ritka csodái -...

Magyarország Tortája 2015:...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk