Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

Mit üzen számodra a boldogság kék madara? – Önismereti teszt!

Képzeld el, hogy egy kék madár az ablakodon keresztül hirtelen berepül a szobádba. Valami miatt úgy döntesz, hogy a szobádban tartod a madarat.

 

Másnap - nagy meglepetésedre - a madár színe kékről sárgára változik. Innentől kezdve a madár színe minden este megváltozik. Harmadnap élénk piros a színe, a negyedik napon pedig teljesen fekete.

Milyen színű a madár, amikor felébredsz az ötödik napon?

1. A madár nem vált színt és fekete marad.

2. A madár visszanyeri az eredeti kék színét.

3. A madár fehér színű lesz.

4. A madár aranyszínű lesz.

 

A szobádba beröppent madár a jó szerencse szimbóluma. A madár színének változása miatt aggódsz, hogy a boldogságod rövid életű lesz.

Az erre a helyzetre adott válaszod azt mutatja, hogyan reagálsz a nehézségekre és a bizonytalanságokra a való életben.

 

1. Ha azt mondod, hogy a madár fekete marad, elég borúlátó és pesszimista életszemléletű vagy.
Hajlamos vagy azt hinni, hogy ha a helyzeted rosszra fordul, akkor soha nem fog ismét normalizálódni. Gondolj abba bele, hogy ha minden ilyen rossz lett, ennél rosszabb már nem lehet. Ne feledd, az eső is eláll egyszer és az éjszaka után is felkel a nap! Csak pozitívan!

2. Akik azt választották, hogy a madár kék lett, azok optimisták. Hiszel abban, hogy az élet a jó és rossz keveréke. Hagyod, hogy a dolgok a maguk medrében folyjanak, és ezáltal megoldódjanak, és nem kezdesz el indokolatlanul szorongani és stresszelni. Ez a látásmód segít neked abban, hogy átvészeld a katasztrófák hullámait.

3. Akik azt választották, hogy madár fehér lett, nyomás alatt nyugodtan és határozottan tudnak viselkedni.
Nem töltöd izgulással és habozással az idődet akkor, ha válságos helyzet alakul ki az életedben. Mindig tudsz higgadtan döntéseket hozni. Ha a helyzet túlságosan rosszra is fordul, te nem rekedsz meg, hanem új utat keresel a cél felé.

4. Azok, akik szerint a madár aranyszínű, azok „rettenthetetlenek” és nem ismerik a félelmet. Nem tudod, hogy, mi az a nyomás. Számodra minden válság, egy lehetőség. Napóleon azt mondta: „Az a szó, hogy „lehetetlen”, nem szerepel a szótáramban.” De légy óvatos, ne hagyd, hogy a határtalan bizalom legyen mindig az első, hiszen a bátorság és a vakmerőség között nagyon keskeny a határ!

 

Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 54221 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az Őrangyalod kopogtat az...

Útmutató az élethez- 100...

Károly herceg: Erdély lehet...

Számtábla – egyszerű...

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk