Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg. Confucius

A keddi nap Angyal üzenete – Ne légy megalkuvó!

Az a feladatod, hogy kiállj igazságaid mellett, mert csak így őrizheted meg emberi méltóságodat. Nem kell megalkudnod ahhoz, hogy elérd, amit akarsz, és hited igazsága megtart téged. E téren Szent Ágnes legyen a példaképed és a kalauzod. Ez a szent arra int, hogy sem párkapcsolatodban, sem pedig egyéb életterületeken, a karrier, család és egészség kérdéseiben ne tagadd meg önnön értékrendedet.

 

Amennyiben nehéz helyzetbe kerültél, mindenekelőtt igyekezz kedvezőbb egyezségre jutni az érintettekkel. Ha például szerelmi viszonyod nem kielégítő, tárd őszintén partnered elé az érzéseidet.

 

Szent Ágnes és angyalaid a segítségedre lesznek, hogy szeretettel és nyíltan szólhass, és a párod valóban meghalljon téged. Ha ez sem vezet eredményre, Szent Ágnes elvezérel majd egy párkapcsolati tanácsadóhoz vagy segítő szervezethez. Az üzenet lényege, hogy állj ki megalkuvás nélkül saját igazságaid mellett. Isten szent gyermekeként megérdemled, hogy szeretettel, tisztelettel és megbecsüléssel bánjanak veled. Ne érd be ennél kevesebbel!

Doreen Virtue: Angyalok és Szentek

 

Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta

Forrás:

Ezt a cikket eddig 25414 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A keddi nap Angyal üzenete...

Válassz egy mandalát –...

A Teremtés folyamatának 3...

Vicces hasonlóság - Fotók

Napi pozitív

Nem számít, milyen lassan mész, amíg nem állsz meg.

Confucius

Jó szívvel ajánljuk