Napi pozitív

Így történnek a csodák. Elszakítják a fátylakat és mindent megváltoztatnak, de nem engedik, hogy meglássuk, mi van a fátylak mögött.
Paulo Coelho

A szombati nap Angyal üzenete – Szűz Mária: Várd a csodát!

Higgy benne, hogy imáid meghallgattatnak, s válasz érkezik rájuk.

Krisztus szeretett édesanyja, aki folyamatos és csodálatos gyógyító munkája miatt "az angyalok királynéjaként" is ismert. Szorosan együttműködik mindazokkal, akik gyermekeket támogatnak, tanítanak vagy gyógyítanak. Szereti a gyermekeket, és annak szentelte életét, hogy a világot biztonságos és boldog hellyé változtassa számukra. Ha gyermekeken szeretnél segíteni, kérd Szűz Máriától az isteni felhatalmazást.

Szűz Mária üzenete:

 


 

A hit fénye világítja meg utadat. Hit nélkül a jövő nagyon félelmetesnek tűnik. Ezért olyan lényeges, hogy minden szükséges lépést megtegyél annak érdekében, hogy elméd és szíved telve legyen hittel. Kérlek, ne add fel önmagadba és másokba vetett reményedet! Vigyázz, hogy a hit gyertyája mindig égjen lelkedben, hiszen már a remény sejtelme is megsemmisítheti a kétségbeesés sötétségét. Legyél a fény, amelyik megszünteti valaki más borús reménytelenségét is! Hiszen ha másokat erősebbé teszel, az nem csak téged, de az egész világot is erősíti.

Doreen Virtue Istennők Kártya

 


Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta

Forrás:

Ajánlott bejegyzések


A Fény születése...

Bizalom az intuícióban

Mondj igent az Univerzumnak!

A szerdai nap Angyal üzenete – A gyógyító Angyal Veled van!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk