Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Különleges jelenség: földöntúli látványt nyújtott Sopron

Csütörtök hajnalban földöntúli látványt nyújtott Sopron városa a magasból - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

A Soproni-medencét úgynevezett nyílt köd öntötte el csütörtökön északnyugat felől - jelentette az OMSZ, amely több észlelői fotót is közölt a különleges látványt nyújtó területről.

A jelenség lényege, hogy a ködfelhőzet mindössze 100-150 méter vastagságú, felette pedig csak jóval magasabban találkozhatunk újra felhőkkel.

A köd vékonysága lehetővé tette a város éjszakai fényeinek áttűnését a fehér paplanon, valamint azt, hogy az igazán magasan végződő épületek átbökjék azt - fogalmazott az OMSZ.


 

Tovább emelte a látványt, hogy csak magasszintű felhőzet szűrte az erős holdfényt.

 

Fotók:OMSZ/Pintér András

Forrás: http://hvg.hu/idojaras/20141009_Kulonleges_jelenseg_foldontuli_latvanyt_n

Ezt a cikket eddig 2119 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Összetört szíved...

Mi teremtjük meg az...

A pénteki nap Angyal üzenete...

A hétfői nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk