Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Melyik ajtón lépnél be? Nézd meg hova vezetnek Téged!

Válassz egy ajtót, és nézd meg hova nyílik! Ne gondolkozz, csak ösztönösen válaszd azt, amelyik a legjobban vonz, és nézd meg mit árul el életutadról. Az ajtók titokzatosak, mert nem tudjuk hova vezetnek, de az alábbi tesztünkkel kiderítheted, Téged merre visz tovább az életed, ha belépsz rajta!

 

 

1.Ajtó

Utadat a bölcsesség kíséri, bármerre is járj!

Szeretsz időt hagyni magadnak, hogy átgondolt, megfontolt döntéseket hozz. Míg egyesek félnek a csendtől és az ismeretlentől, addig te ilyen körülmények között is boldogulsz. A vadregényes ösvény arról árulkodik, hogy szeretsz elmélyedni a gondolataidban, az apró részletekben. Az élet számodra egy nagy kaland, de nem árt az óvatosság, mert a merészséged néha tévútra vezet. A benned rejlő energiák másoknak is erőt adnak.

Vigyél magaddal egy társat az új útra.

 

2.Ajtó

Utadra nem jellemző az egyhangúság

Nem szereted a közhelyeket, a szürke hétköznapokat. Szenvedélyes, drámai és áradozó típus vagy. Vibráló személyiséged vonzó lehet mások számára. Ez az ösvény is arra utal, hogy szeretsz álmodozni, nem igazán nézel a lábad elé, ami néha jót tenne, mert szembe jöhet egy új lehetőség, személy vagy tárgy. Ne félj új emberekkel barátságot kialakítani, mert fenekestül felforgathatják az életed.
Az energiáidat, humorodat sokan szeretik, de időnként nem árt, ha a komolyabb énedet is megmutatod.

3.Ajtó

Utad csupa-csupa izgalom!

Imádod és keresed az új kalandokat, érzéseket, tapasztalatokat. Merész és bátor személyiség vagy, aki nem tűri, ha játszanak vele. szókimondó személyiségeddel időnként meg is bántasz másokat. Fontos számodra a hűség és a megbízhatóság és ezt nem áldoznád fel semmiért. A köves, emelkedő út arról árulkodik, hogy élvezed a kihívást, nem rettensz meg a nehézségektől, hiszen úgy gondolod, hogy az út végén valami szépben lesz részed. Használd ki, hogy bátor embernek ismertek meg, vágj bele és biztos, hogy célba érsz!

4.Ajtó

Utad szépséggel és csodákkal van szegélyezve!

Nem vagy egy törekvő, konfliktuskereső alkat. Általában beletörődsz a helyzetedbe, elfogadod azt, amiben élsz. Örömödet leled azokban a tárgyakban, amik körülvesznek, órákig tudsz gyönyörködni a körülötted lévő környezetben és a természetben. Az életutad arról árulkodik, hogy örülsz minden apró változásnak, a kis dolgoknak, de a kalandokat, az új dolgokat is szereted.

Itt az ideje, hogy olyan dolgokat is kimondj, amelyek már régóta foglalkoztatnak, amit már régóta szeretnél megtenni.

 

5.Ajtó

Sohasem a könnyű utat választod!

 

Türelmes ember vagy, akit nagyon nehéz felbosszantani. Hamar megbocsátod mások hibáit, és minden problémát meg tudsz oldani egy kedves mosollyal.  Az őszi ösvény arra utal, hogy az életed egy átmeneti szakaszba érkezett. Az ösvény olykor kanyargós, de te tudod, hogyan kell a kanyarokat bevenni.

A nyugodtságod, szereteted mások számára igazi menedéket jelenthet. Tanítsd meg nekik, hogyan kell a jövő felé nézni és nem a múlton rágódni.

 

6.Ajtó

A te utadra a tisztaság és a nyugalom jellemző!

Nyugodt és megfontolt típus vagy, aki mély érzelmekkel rendelkezik. Magányos farkasként éled az életed, aki leginkább a maga erejére támaszkodik, nem szeret segítséget kérni senkitől. Az őszinteséget mindennél többre becsülöd, és nem bánod, ha ettől lassabban halad előre az életed. Ugyanakkor vágysz valaki védelemére és szeretetére, egy meleg otthonra.

Nyújts ki egy kicsit a kezed, és vigyél magaddal másokat is az utadon, hidd el, képes vagy másoknak is beragyogni az életét.

 

 

Szerző: zoldujsag.hu


Forrás: http://zoldujsag.hu/melyik-ajton-lepnel-be-nezd-meg-hova-vezetnek-teged-52255

Ezt a cikket eddig 32766 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Magyarország Tortája 2015:...

A vasárnapi nap Angyal...

Január hónap asztrológiai...

Eckhart Tolle - A múlt...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk