Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Újhold és százszoros teremtő erők napja van ma: hívd életre a csodákat!

Újhold és Százszoros nap van ma, itt az ideje, hogy a régi dolgok helyére újakat varázsoljunk! Az Univerzum szereti az ürességet, az energetikai tisztaságot. Hiszen így könnyen új dolgokat teremthetünk, csodával tölthetjük meg a kitisztult részeket!

 

 

Azok a magok, amiket ezen a napon elvetsz, azok a dolgok, amiket ezen a  napon kívánsz, megalapozhatják jövőd boldogságát és fényességét.

 

Foglalkozz ma a vágyaiddal, álmaiddal, erősítsd hitedet, hogy el tudd fogadni az életedbe érkező csodás eseményeket!

Az álmok és vágyak teremtésének sokféle technikája van, korábbi cikkünkben is bemutattunk párat.

Most viszont egy komplett módszert szeretnék megosztani Veletek, hogy valóban sikeresen működjetek együtt ezen a napon az Univerzum teremtő erejével és hatékony társteremtőkké váljatok!

 

1.Lépés – Védelem


Amikor energia munkát végeztek mindig szükségetek van hatékony védelemre. Védelmi technika is többféle létezik. De a legbiztonságosabb Mihály Arkangyallal együtt dolgozni, aki a látható és láthatatlan világok közötti kapu őreként felügyeli, hogy kizárólag csak pozitív energiákkal lépjetek kapcsolatba.

Védelmi fohász: Kérlek Mihály Arkangyal, vegyél körbe bíbor színű fényeddel és védelmezz, vezess a mai nap során. Köszönöm.

 

2.Lépés – Negatív teremtés blokkolása


Minden gondolatunkat nem ismerjük, nem kontrollálhatjuk, tudatalattink felfoghatatlan mennyiségű információt tárol. Annak érdekében, hogy ezen a napon csak a pozitív gondolataink teremtsenek, szintén az Angyalok segítségét kérhetjük.

 Blokkoló Fohász: Kérlek Angyalok, a mai napon töröljétek a negatív teremtésre irányuló tudatos és nem tudatos érzéseimet, gondolataimat, cselekvéseimet és hatástalanítsátok annak minden következményét az idő minden síkján minden érintett életében. Köszönöm.

 

3. Lépés – Tisztulás

Teremteni energetikailag megtisztulva lehet. Energetikai tested megtisztításának is számtalan formája létezik. A legegyszerűbbet osztom most meg Veletek. Az egyik legerősebb tisztító mantra az OM mantra tisztító erejét:

 

 

4.Lépés – Teremtés

Tudom, hogy tele vagytok vágyakkal, álmokkal. Megteheted, hogy vizualizálod ezeket- elképzeled a kívánt eredményt vagy készíthetsz álom táblát és át is élheted, hogy álmaid valósággá válnak. 

 

 

Az álomtábla

Kapcsolódó kép

Lehet egy erősebb kartonlap, vagy valami kemény tábla, amire képeket ragasztasz, vagy tűzöl fel. Hová szeretnél eljutni, mit szeretnél megteremteni? Vágd ki az újságból a házat, amit láttál, vagy az autót, amiről álmodozol. Milyen az álomalak számodra? Ragaszd fel azt is! Tényleg csak a fantáziád szabjon határt! Határ a csillagos ég! Ne légy kishitű! Az Univerzum nem ismeri azt a szót, hogy lehetetlen!

Vizualizáció

 

Legyél egyedül. Csukd be a szemedet, És képzeld el, milyen az az élet, ahová el szeretnél jutni. Minél részletesebben képzeled el, annál gyorsabban teremtesz majd! Milyen emberek és körülmények vesznek körül abban a helyzetben, ahová el szeretnél jutni? Gondolj mindent részletesen végig. Éld át, milyen, ha teljesül minden...Álmodozz bátran…

 

A legbiztonságosabb, ha ezek mellett egy legfelsőbb erő segítségét kéred és átengeded a végső teremtést az Univerzum vagy Isten számára. Hiszen Ő az, aki valójában tudja mi az, ami mindenkinek a legjobb.

 

Teremtő fohász: Kérlek Legfelsőbb Teremtő Erő (Isten, Univerzum, Jézus, Budha…stb.), segíts, hogy a mai napon csak a szereteten és a fényen alapuló gondolataim, vágyaim, érzéseim, cselekedeteim teremtsenek. Segíts, hogy a mai napon teremtő erőm a legnagyobb isteni jólétemet, bőségemet, egészségemet szolgálja és a Föld összes létezőjének jólétét, bőségét és egészségét. Segíts, hogy a mai nap energiái fényt hozzanak életem összes szereplője részére. Segíts, hogy ez a teremtés az én és életem összes szereplőjének a javát szolgálja. Adj erőt és hitet a felismerésekre és a cselekvésre, mellyel megvalósíthatom, hogy életemet békében, harmóniában, fényben és szeretetben éljem. Köszönöm.

 

Szeretettel:

Sándor Judit- Jóportál

 

Forrás:

Ezt a cikket eddig 97606 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Párkapcsolatok 2016-ban: a...

Hallgass a megérzéseidre

Böjte Csaba: Ne...

Müller Péter - Jóval...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk