Napi pozitív

Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után. Marcus Tullius Cicero

5 jel, hogy magasabb tudatszintre léptél

A világ az állandó változás és tapasztalás színtere. Lelkünk folyamatosan tanul és fejlődik. Lelkünk tudatszintje a lelkünk spirituális fejlettségi szintjét jelöli.

Tudatszintünket az határozza meg, hogy, az élet útjait járva, és a leckéket tapasztalva, mennyi spirituális igazságot, összefüggést teszünk magunkévá, megértve ezzel az univerzum ősi törvényeit.

S később ezekre a törvényekre, s azok életünkre gyakorolt hatásaira mennyire tudatosan figyelünk majd.

Íme, 5 jel, hogy magasabb tudatszintre léptél:

 

1.Már nem érdekelnek a pletykák

A pletykával negatív energiát indítunk el az Univerzumban. Másokról ítélkezünk, anélkül, hogy megvédhetnék magukat. Nem másokkal foglalkozol már, hanem magaddal és a saját utaddal. Azon akarsz javítani, változásokat eszközölni, nem mások életébe akarsz beleszólni.

2. Felhagysz a romboló szokásaiddal

A tetteid hosszú távú következményeire gondolsz, és már nem elégít ki, ha fél óra alatt magadba tömsz 2 tábla csokit és egy csomag kekszet. Az étkezéseidet sem a tv előtt ülve bonyolítod… Tudatosan élsz, és teszel a testi-lelki harmóniádért.

3.Hatékonyságod megváltozik

Örömet viszel abba, amit csinálsz. Idegeskedés helyett az előtted álló feladatokra koncentrálsz, így hatékonyabban dolgozol. A munka megoldandó feladat, és nem teher lesz számodra. Tudatosítod magadba: a feladatot így is, úgy is el kell végezni. Miért ne tennéd azt örömmel, mint folyamatosan bosszankodva és feszültségben élve.

4.Több csapatmunka, kevesebb ellenségeskedés

Nem akarod saját nagyszerűséged bizonyítani, lenyomva másokat. Csapatban gondolkodsz. Egymást segítve, kölcsönösen akarsz eredményeket elérni. Támogatás, és kölcsönös tisztelet van benned, a versengés helyett.

5. Értékeled, amid van

Nem csak a végső célra figyelsz, hanem képes vagy az utad során eléd kerülő kisebb ajándékokat és örömöket is észrevenni. Már nem azt keresed mi a baj és a rossz a világban, hanem arra figyelsz, mi az, ami jó körülötted! Legyen az a legapróbb dolog is. Minden nap képes vagy hálás lenni valamiért az életedben!

 

 

Jóportál


Forrás:

Ezt a cikket eddig 32106 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Angelina Jolie inspirációja:...

Ezt mondja rólad az...

Kelj korán –...

A szombati nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Legszebb emlék a szeretet, melyet mások szívében hagyunk magunk után.

Marcus Tullius Cicero

Jó szívvel ajánljuk