Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

A vonzás törvényének tízparancsolata

A vonzás törvényének értelmében, életünkben semmi sem történik véletlenül. Minden személy, esemény, körülmény annak következménye, amit érzéseinkkel, vágyainkkal, gondolatainkkal, és tetteinkkel magunkhoz vonzunk.

 

Ha a vonzás törvényét tudatosan szeretnéd alkalmazni életkörülményeid javításában, vágyaid valóra váltásában, akkor ezeket a törvényeket kell betartanod:

 

1.Tiszta szándék törvénye

Pontosan, egyértelműen fogalmazd meg és tudd, hogy mire vágysz. Ha egyik nap lovat akarsz, a másik nap nyulat, akkor az univerzum nem tudja majd értelmezni vágyadat. A rezgések harmóniája helyett, a rezgések harca jön létre, aminek következménye az lesz, hogy egyik sem teljesül.

 

2.Teremtés törvénye

Minden gondolatunkkal, érzésünkkel, tettünkkel teremtünk. Függetlenül attól, hogy ez pozitív vagy negatív dologra koncentrálódik. Az univerzum nem válogat a jó és a rossz gondolatok között. Amit kibocsátasz magadból, amit gondolsz, érzel és teszel, annak következménye lesz a téged körülvevő valóság.

 

3.Tudatosság törvénye

Ha valamit szeretnél, akkor ezzel a vágyaddal hozd összhangba valamennyi gondolatodat, érzésedet és tettedet. Válaszd tudatosan az ehhez kapcsolódó teremtő gondolatokat. Így az Univerzum gyorsabban jeleníti meg valóságodban, amire vágysz.

 

4.Megnevezés törvénye

Vágyaid hamarabb válnak valósággá, ha pontosan megnevezed őket. Ne azt mondd, hogy vékony szeretnél lenni, hanem azt, hogy 7 kg-ot szeretnél fogyni. Az univerzum vágyaid konkrét megnevezéséből hamarabb ért.

 

5.Béke törvénye

Ha valami ellen küzdünk, harcolunk, azzal csak energiát adunk neki, és valójában tápláljuk, és a megvalósulását segítjük elő. Mindig valamiért tegyél és gondolkozz, és ne valami ellen. A sötétséget csak úgy tudod megszüntetni, ha fényt gyújtasz. Nem pedig úgy, hogy dühös vagy, és harcolsz a sötétség ellen. A béke, a szeretet rezgése teremthet csak jó dolgokat a valóságodban.

 

6.Összhang törvénye

Csak azok a gondolataid válnak valósággá, amikhez valódi érzelmek is társulnak. Az univerzum legerősebb nyelve az érzés. Hiába gondolod, hogy egy új és biztonságos autót akarsz, ha egész nap tele vagy a feszültség energiájával és azon bosszankodsz mennyire rossz az a régi. Ha az érzéseid ellent mondanak a vágyaidnak és gondolataidnak, az univerzum nem tudja megvalósítani, amire vágysz.

 

7.Idő törvénye

Minden magnak, amit a földbe elültetsz, időre van szüksége, hogy kicsírázzon. Így van ez a gondolatokkal is és érzésekkel is: csak az elég hosszan fenntartott gondolatok és érzések tudnak „szárba szökkeni”, és megjelenni a valóságodban.

 

8.Türelem törvénye

Az Univerzumnak időt kell adnod, míg megkezdi működését a vágyaid teljesítése érdekében. Ne bosszankodj, ha még mindig nincs meg, amire vágysz, mert azzal csak hátráltatod a megvalósulást. Helyette legyél türelmes, és tudd: az Univerzum a színfalak mögött érted dolgozik!

 

9.Cselekvés törvénye

Az univerzum, hogy vágyaink teljesüljenek lehetőségeket tesz utunkba, erős érzéseket küldd, melyekkel azt üzeni, hogy tegyünk meg, vagy ne tegyünk meg valamit…A lehetőségekkel nekünk kell élnünk, a megvalósulásért nekünk kell cselekednünk.

 

10.Hit törvénye

Bármit gondolj, érezz, cselekedj, ha nem hiszed el, hogy erre te méltó vagy, ezt a dolgot te megérdemled, akkor soha nem fog megérkezni hozzád. Isten minden gyermekének bőséges, boldog életet szánt. Higgy benne, hogy te is megérdemled, és a boldogság, a bőség, az egészség, a jó élet neked is jár!

 

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 45479 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az igaz szeretet 10 titka

A keddi nap Angyal üzenete...

A siker és kudarc képlete

E, mint: Elengedlek, hogy...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk