Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés. Albert Einstein

A spirituális fejlődés 3 lépcsőfoka - 3 embertípus, akik nem véletlenül bukkannak fel az életünkben!

Életünk során különböző emberekkel hoz össze a sors. Vannak, akiket az őszinteségükért szeretünk, mások komoly fájdalmat okoznak, és olyanok is akadnak, akik minden szépet észrevesznek. És bármennyire is furcsa, ezek az emberek hozzájárulnak a lelki, spirituális fejlődésünkhöz. Most lássuk ezt a 3 embertípust:

 

 

 

1. Akik más szemszögből mutatják meg a valóságot

Általában ezeket az embereket nem szeretjük annyira. A valóságot több szempontból is értelmezhetjük, de mindenki a maga módján teszi ezt. Azok, akik képesek felnyitni a szemünket, hogy más perspektívából is megvizsgáljuk a világ dolgait, rendszerint nagyon különleges, már-már egzotikus személynek mondhatók, akik ugyanakkor provokatívak, mert rá szeretnének világítani az IGAZSÁGRA. Ezzel pedig segítenek nekünk megoldani a problémáinkat. Azonban legtöbbször túl későn jövünk rá, hogy ezek az emberek mennyit segítettek. Ez évekbe is beletelhet, és csak akkor jövünk rá, ha az egónkat háttérbe tudjuk szorítani.

2. Akik visszatükrözi a szépséget

Ők azok az emberek, akikkel nagyon szoros kapcsolatot ápolunk. Tulajdonképpen visszatükrözzük egymás életeit, annak szépségeivel, barátságával együtt. Gyakran ezek az emberek felelnek meg a lelki társunknak is. Ők rendszerint értelmiségiek, például tanárok, professzorok, vagy nagy tudással, tapasztalattal rendelkező emberek. Úgy érzünk velük kapcsolatban, mint akikkel már nagyon rég ismerjük egymást. Az életszeretetünk visszatükröződik bennük, ami fantasztikus dolog.

3. Akik segítenek megérteni a szerelmet

Ezek az emberek elhozzák az igaz szerelmet számunkra, azonban sokszor szakítással ér véget a kapcsolat, mégis, a keserűség ellenére ők azok, akik először fellobbantják szívünkben a szerelem tüzét. Természetesen a párkapcsolat, ha szakítással ér véget, óriási fájdalommal jár. De sokan leélik azzal az emberrel az életüket, akibe mindig is szerelmesek voltak, azok és lesznek. Ennél nagyobb boldogságot pedig el sem lehet képzelni.

Forrás: http://filantropikum.com

Ezt a cikket eddig 33273 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

8 dolog, amit a...

Különleges kiállítás...

Az élet csodáját kívánom...

A csütörtöki nap Angyal...

Napi pozitív

Ahol szeretet van, ott nincs átverés.

Albert Einstein

Jó szívvel ajánljuk