Napi pozitív

Mi felelünk a sorsunkért. Senki nem élheti az életet helyettünk. Nekünk kell megragadnunk a lehetőségeinket és alakítanunk az életünket.
Bear Grylls

A hétfői nap Angyal üzenete - Égi Jel

Az Ég a földi lét jeleivel üzen, így küldi áldását. Olyan üzenetek ezek, amelyekkel lépten-nyomon találkozunk. A kártyalap azt kéri, fordíts fokozott figyelmet ezekre a jelzésekre, mivel részben bennük rejlik a válasz a kérdéseidre.

Figyelj fel mindenre, amit háromszor vagy ennél többször látsz vagy hallasz. Jeladás az is, ha többen ajánlják ugyanazt a könyvet, mozit vagy tanfolyamot. Vedd észre a rendhagyó jelenségeket, mondjuk, egy angyal alakú felhőt vagy egy pillangórajt. Ne menj el szó nélkül a sokatmondó események mellett, például ha egyik hozzátartozód kedvenc dala csendül fel a rádióban, vagy olyan virágot látsz meg, amely valakihez vagy valamihez kötődik.


 Mindez nem merő véletlen. Gondolj a régi közmondásra: "A véletlen ott lép közbe, ahol Isten névtelenségbe burkolózik." Bízz meg az égi jelekben, higgy abban, hogy valóságosak, és sokat jelentenek számodra. Doreen Virtue Angyalkártya

Az Arkangyalok segítenek, hogy összekapcsolódj lelked Fényével! Legyen saját Jóportál Angyalkártyád: http://joportal.hu/kartya-rendeles


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Mai üzenet az Univerzumtól: 2019.április 23. – kedd

Cukiságot rejtő csészék

Írd le kommentbe, miben szeretnél gyógyulást Rafael Arkangyaltól, és fogadd el Rafael gyógyító zöld fényét!

A vízhordó és a cserépedény - kínai tanmese

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk