Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Az újabb merkúri fordulat - Pillants be jövődbe!

 

A mai Telihold mellett egy másik fontos befolyásoló tényező is aktív az égen: a Merkúr.

A Merkúr alig hogy megkezdte előre menetelését, ma jegyet is vált a nagy ívekben gondolkodó Nyilasból a racionális Bakba: rendszerezett mentális energiákat hozva ezzel.

 

Tehát a megfontolt –hosszú távú - tervezés időszaka nyílik meg előttünk, amit a napokban ható Telihold energiák is támogatnak. Amelyik házunkat a Bak uralja, azon az életterületen most kíváncsibbá válunk; kiemelten abban a kérdésben, hogy hogyan tudnánk ezen a téren célt érni és bebiztosítani magunkat. Időbeosztásunkat és kereteinket is érdemes megvizsgálnunk: mi az, ami tényleg megvalósítható az életünkben anélkül, hogy túlzásokba esnénk. A Bak rendkívül gyakorlatias s eme jó tulajdonságát érdemes és ki is kell most használnunk! 

Mivel december első felében (a retrográd mozgása előtt) már járt a Bakban a "Hírnök bolygó", a mostani szakaszban megkapjuk a második esélyt, hogy szépítsünk és a (dec.2-19. között) kihagyott lehetőségeket megragadhassuk. Az akkor elakadt, rejtve maradt információk most előjönnek. Világossá válik, hogy tudásunk hol maradt még hiányos célkitűzéseink eléréséhez.

Január 29-én ismét egy fontos dátum következik, ugyanis a Merkúr összetalálkozik a Plútóval, ebben a brutálisan céltudatos Bak jegyben. Az igazság felderítése nevet adnám a konstellációnak- ez lehet a csúcspontja az idei Bak Merkúr periódusnak.

 

Járjatok sikerrel!

 

Sebestyén Ági – Pozitivkisugarzas.blogspot.hu

Facebook

 

Forrás: http://pozitivkisugarzas.blogspot.hu/

Ezt a cikket eddig 16433 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az igazán boldog gyermekkor...

A hét napjainak mágikus...

Lehetsz az az ember...

A keddi nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk