Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Vonzás törvénye - Gondolataid hozzák létre a valóságot!

A vonzás törvénye kimondja, hogy ''hasonló a hasonlót vonzza''. Mi emberek a sejtjeink által továbbítunk egy bizonyos elektromágneses frekvenciát és rezgést, mely azt vonzza leginkább, amilyenek mi vagyunk. 

Minden fejlődik és változik, ahogy egy magasabb tudatossági szintre lépünk. Ahogy növekszünk, leginkább olyan embereket vonzzunk magunkhoz, mint amilyenek mi vagyunk és eltávolodunk azoktól, akikkel már nem rezonálunk.

 

 

A gondolataink és a felfogásunk bizonyos helyzetekről reakciókat vált ki belőlünk. Ha valami negatív dolog történik velünk, megkapjuk a választás jogát, és eldönthetjük, hogy hogyan reagálunk rá: pozitívan vagy negatívan. A negatív reakció a harag, a bosszú, a szomorúság, a depresszió vagy az áldozat szerep nem túl jó válasz. Viszont a pozitív reakció a lélek növekedését szolgálja: a hála, a megbocsátás, a megbecsülés, a szeretet segítségével. 

Egy adott helyzetben néha csak egy hajszál választ el bennünket attól, hogy negatívan vagy pozitívan reagáljunk. Ide oda leng az inga. Dönthetsz, hogy hogyan szeretnél reagálni. Amikor az inga megáll, fontos döntést kell hoznod: vagy tanulsz és fejlődsz, vagy elveszed magadtól ezt a lehetőséget. 

Tartsd szem előtt: a választásod állandósítja a gondolataidat és ez lesz a valóságod.

Te teremted a saját valóságodat! Minél többet gondolsz valamire és vizualizálod is, annál jobban vonzod magadhoz. Ha úgy döntesz, hogy a negatív gondolatoknak adsz energiát, az univerzum válaszolni fog, és annál több, számodra „rossz” dolog történik majd veled!

Ne felejtsd el, hogy mindig változtathatsz! Bármikor dönthetsz úgy, hogy a pozitívan gondolkodók táborába állsz. 

A lényeg, hogy a gondolataidat azelőtt kell megváltoztatnod, mielőtt állandósítanád a negatív érzést. Minden csak rajtad áll! A választás joga a kezedben van, hogy hogyan reagálsz!

Fordította: Lehotszky Liliána – Jóportál

Forrás: in5d.com


Forrás:

Ezt a cikket eddig 108998 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

9 jele annak, hogy idős...

Szüless újjá! – Add...

A Vízöntő kor egyik...

9 ősi szanszkrit szabály,...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk