Napi pozitív

Ahhoz, hogy elérd az eget, el kell hagynod a földet.
Philippe Lechermeier

Bőségre programozás

Az egész alkotó vizualizációs folyamat nagyon fontos része a bőségre programozás.

Ez azt jelenti, hogy megértjük vagy tudatosan elfogadjuk: az Univerzum kifogyhatatlanul bőséges... egy olyan bőségszaru, amelyben benne van minden, amire szíved valaha vágyhat, mind anyagi, mind érzelmi, mentális és szellemi síkon. 

Minden, amire szükséged van, vagy amit szeretnél, csak kérésedre vár; csak el kell hinned, hogy létezik, igazán vágyni rá, és örömmel elfogadni, és megkapsz bármit, amit szeretnél.


 

Ha mégsem kapod meg, amit szeretnél, annak az egyik leggyakoribb oka a "hiányra programozottság". Ez egy olyan életszemlélet vagy hiedelemláncolat, amely valahogy így hangzik:

- Nem jut mindenkinek...

- Az élet szenvedés...


- Erkölcstelen vagy önző dolog, ha valakinek sok van, miközben másoknak nem jut elég...

- Az élet kemény, nehéz, egy siralomvölgy...

- Keményen kell dolgoznod, és mindenért, amit kapsz, fel kell áldoznod valamit...

- Nemesebb és lelkibb dolog szegénynek lenni...


...és így tovább.

 

Mindezek téves hiedelmek. Alapjuk az, hogy nem értjük meg, hogyan működik az Univerzum valójában, vagy félreértünk néhány fontos spirituális elvet. Ezek a hiedelmek nem válnak hasznodra, de senki máséra sem, egyszerűen csak megfosztanak mindannyiunkat attól, hogy felismerjük: a bőség és gazdagság minden síkon természetes állapotunk.

 


Sok ember számára az éhezés és a szegénység a valóság, de ezt a valóságot többé nem kell újra és újra létrehoznunk és állandósítanunk.

 

Tény az, hogy szellemi és anyagi javakból bőven jut minden élőlénynek a Földön, ha hajlandóak vagyunk nyitottan közelíteni ehhez a lehetőséghez. Az Univerzum bőséges, és mindannyian természettől fogva jólétre születtünk, anyagi és szellemi téren is. Azok, akik világukat nem gazdagnak és bőségesnek tapasztalják meg, valamilyen szinten a hiányra programozottságban hisznek a bőség helyett. 

 


Tudatlanságuk miatt "bedőltek" a szegénység és szükség elkerülhetetlenségéről szóló általános hiedelemnek, és nem vesznek tudomást arról, hogy a teremtés végtelen ereje ott van mindannyiunk kezében (vagy inkább gondolkodásában).

 

Földünkkel kapcsolatban az az igazság, hogy végtelenül jó, gyönyörű és tápláló hely. Rossz csak abból eredhet, ha ezt nem értjük. A rossz (a tudatlanság) olyan, mint egy árnyék, nincs önálló léte, csak a fény hiányát jelzi. Nem oszlathatsz el egy árnyékot úgy, hogy megpróbálsz harcolni vele, széttaposod vagy hevesen kikelsz ellene, vagy az emocionális és fizikai ellenállás bármely más fajtáját alkalmazod. Ha azt akarod, hogy az árnyék eltűnjön, fényt kell rá vetítened.

 


Tekints bele alaposan hiedelmeid rendszerébe, és vizsgáld meg, vajon visszafogod-e magad azáltal, hogy nem hiszel teljesen az Univerzum jóságában. El tudod-e magadat képzelni igazából sikeres, elégedett, bőségben élő, kiteljesedett személyként? Tényleg látod-e mindazt a jóságot, szépséget és bőséget, amely körülvesz? El tudod-e képzelni, hogy ez a világ boldog, mindenben bővelkedő és megvilágosodott környezetté alakul át, amelyben mindenkinek jól megy a sora?

 

Egészen addig, amíg nem látod, hogy jó létezni ezen a világon, mert olyan lehetőségeket rejteget, amelyek mindenki javára szolgálnak, nehézségekkel fogsz találkozni, miközben megpróbálod megvalósítani saját vágyaidat.

 


Mindez persze azért van így, mert az emberi természet a szeretetre épül, és így legtöbben azért nem engedjük meg magunknak, hogy elérjük, amit szeretnénk, mivel úgy hisszük, így másokat megfosztunk valamitől.

 

Lényünk legmélyébe kell bevésnünk, hogy az, amit mi szeretnénk elérni az életben, igenis hozzájárul az általános emberi boldogsághoz, és elősegíti azt, hogy mások is egyre több boldogságot teremtsenek maguknak.

Shakti Gawain


Forrás:

Ajánlott bejegyzések


Atlantiszi horoszkóp

Mit vállal fel a lélek a leszületése előtt?

Ettől bölcsebbé válhatsz: keleti filozófia játékosan 5 percben

Válassz egy szimbólumot, és ismerd meg szellemi vezetőd üzenetét!

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk