Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni. Paulo Coelho

November vége: Az elengedések idejét éljük…

Elérkeztünk az elengedések idejéhez! Ki ne akarna megszabadulni a káros szenvedélyeitől, önsorsrontó gondolataitól, és a félelmeitől? Ezen a héten égi társaink mindezekben segítenek! November 24 - én, és 25 - én halad el a Nap a Skorpió csillagkép ollói előtt.

A Skorpió ollója szimbolizálja az elengedést, jeleníti meg annak a lehetőségét, és idejét, hogy ?levágjuk magunkról? a felesleges dolgainkat, és befejezzünk végre azt, aminek lejárt az ideje.

 

Az elengedő szertartásokat most a lenyugvó Nap felé fordulva érdemes elvégezni. Ha például a dohányzásról akarunk leszokni, akkor rakjunk biztonságos helyen egy kis tüzet, s nyugat felé fordulva bontsunk ki egy csomag cigarettát, majd a szálakat egyenként kihúzva, majd kettétörve bedobjuk, belemorzsoljuk a lángokba, s mindegyik szálnál határozottan mondjuk ki, hogy.

„A dohányzást elengedtem! A dohányzás erői örökre elszakadtak tőlem! A dohányzás erői a tűzben fénnyé válva segítik az Univerzum harmonikus működését!”

Végül beledobjuk a tűzbe az üres dobozt is, és végignézzük, ahogyan teljesen elég. Ennek mintájára természetesen bármit elengedhetünk. A legfőbb félelmünket is felírhatjuk egy lapra, s azt dobjuk a tűzbe olyan képpel, képekkel együtt, amelyek a legjobban jelenítik meg, leginkább szimbolizálják a félelmünket. Az fontos, hogy mindezt nyugati irányban, a lenyugvó Nap felé fordulva tegyük meg.

A csillagos égen, a Skorpió ollója felett látható a Kígyótartó keze, mellyel a belső erőket szimbolizáló kígyót tartja. Ennek a képnek az az üzenete, hogy „aki elengedi, levágja magáról a lehúzó erőit, az képes a kezében tartani sorsának külső – belső, felső, és alsó energiáit!”
Nos, mindezeknek ezen a héten jön el az ideje.

 

Szerző: Paksi Zoltán Asztrozófia

Forrás: fenykert.ne

Ezt a cikket eddig 8357 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

18 életlecke, ami Neked is...

Életfeladatod felismerése...

A zenében rejlő erő

Bizonyíték az igaz...

Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk