Napi idézet

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg. Eckhart Tolle

Vezetni és vezetve lenni

Én bízom benned. Tudom, hogy mindig jót akarsz nekem. Tudom, hogy megbízhatok benned, hogy nem tennél semmit, amivel ártanál nekem. Én bízom benned. Hagyom, engedem, hogy átsegíts engem. Átvezess ott, ahol én nem vezethetek, ahol a gyengeségtől megremegek. Bízom benned. Érzem és tudom, hogy segítesz nekem. Itt most te vezetsz engem. Én hátradőlök és engedem.

 

Amikor megremeg a lábad és olyan ösvényre tévedsz, ahol nem találod a biztonságod, én ott leszek. Ott én erős leszek. Bízhatsz bennem. Most én vezetlek. Most én tudom, hogy mi a legjobb neked. Átsegítelek és vezetlek. Bízol bennem? Engeded, hogy én vezesselek? Hátra mersz dőlni? El tudod engedni mindazt amit eddig tettél?

Igazán jó vezető akkor leszel, ha időnként engeded, hogy más vezessen. Igazán jó vezető akkor leszel, amikor a bizalom megszületik benned.

Te csak engedd. Engedd el magad. Nem kell, hogy tartsad, nem kell, hogy erővel fogjad! Dőlj hátra, és engedd, hogy vezesselek! Bízhatsz bennem!

Végtelen szeretettel: Dömötör Aletta

 

www.talentumok.com

Forrás: https://talentumok-lelekebredes.com/2016/02/22/vezetni-es-vezetve-lenni/

Ezt a cikket eddig 2116 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A gombák varázslatos világa

A vasárnapi nap Angyal...

Válassz egy kristályt és...

2016. március 9.: Újhold és...

Napi pozitív

Semmit sem kell birtokolnod ahhoz, hogy bőségben érezhesd magad, ha viszont folyamatosan így érzel, akkor szinte bizonyos, hogy dolgok érkeznek az életedbe. A bőség csak azokhoz áramlik, akiknek az már megvan. Ez szinte igazságtalanságnak hangzik, pedig természetesen nem az, hanem: egyetemes törvény. A bőség és az ínség is belső állapot, ami aztán a valóságodként jelenik meg.

Eckhart Tolle

Jó szívvel ajánljuk