Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni. Paulo Coelho

Ezt a 3 dolgot kell tennünk a lelki békénk érdekében

Minden ember vágya, hogy nyugodt, és kiegyensúlyozott élete legyen. Míg egyesek tesznek is valamit ennek elérése érdekében, mások csak méltatlankodva, dühöngnek, hogy milyen rossz velük a világ.

A lelki béke elérése, és megtartása érdekében nap, mint nap tennünk kell valamit.

Ezt a 3 dolgot, ha betartjuk, sokkal nyugodtabbak, és kiegyensúlyozottabbak leszünk.

1. Legyünk minden körülmények között mindenkivel kedvesek!

A legfontosabb, hogy áradjon belőlünk a kedvesség, bárkivel is találkozunk, beszélgetünk. Ugyanúgy, mint ahogy a szeretet, jóság, a kedvesség is egy olyan képesség, amely eredendően bennünk van. Próbáljuk ki, legyen bármilyen rossz napunk is, ha kedvesek vagyunk a körülöttünk levő emberekkel, az egész hangulatunk megváltozik. Egy kedves szó, vagy egy mosoly elegendő ahhoz, hogy másképp lássuk a világot.

2. A vonzás törvénye a nap 24 órájában működik!

Az Univerzum szerint mindannyian azt kapjuk, amit adunk. Vegyük figyelembe ezt. Ha másokkal nagylelkűek, kedvesek, figyelmesek, adakozóak vagyunk, akkor ezek előbb-utóbb megtérülnek és visszaszállnak ránk. Csak ki kell próbálni, és látni fogjuk, hogy mennyire működnek a dolgok. A jó dolgok akkor köszöntenek be az életünkbe, amikor legkevésbé sem számítunk rájuk.

3. Légy önmagad!

Ne hagyjuk soha, hogy környezetünk befolyásolja a hangulatunkat. Legyünk határozottak, és kitartóak, ne attól függjön, hogy éppen mit mondunk, vagy teszünk, hogy milyen hangulati hatással van ránk a környezetünk. Ha például elhatároztuk, hogy ma este olvasni fogunk, akkor ne üljünk le a tévé elé, csak azért, mert valamelyik családtagunk felbosszantott, és elvette a kedvünk az olvasástól. Teremtsük meg magunkban a belső harmóniát és békét. Ne függjön a hangulatunk az időjárástól, a pénztől vagy mások véleményétől.

 

Forrás: tudasfaja.com

Forrás: http://www.tudasfaja.com/

Ezt a cikket eddig 5538 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Aktuális energiák - A...

Milliók mosolyognak a brazil...

A csütörtöki nap Angyal...

A hétfői nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Vannak dolgok az életben, amikért érdemes a végsőkig harcolni.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk