Napi pozitív

Így történnek a csodák. Elszakítják a fátylakat és mindent megváltoztatnak, de nem engedik, hogy meglássuk, mi van a fátylak mögött.
Paulo Coelho

2016.11.14. : Különleges égi jelenség – Áldást hoz életedbe a Szuperhold

Az októberi Szuperhold után a novemberi Telihold is extrém közelségbe kerül bolygónkkal. Legutóbb ilyen Föld közeli állás 1948-ban fordult elő, és legközelebb 2034-ben ismétlődik meg a jelenség.


 

Tudományos szempontból Szuperhold az, amikor a telihold fázisa az ellipszis alakú holdpálya Földhöz legközelebbi pontján következik be, ilyenkor lesz a Hold Földről látható látszólagos mérete a legnagyobb.

Már az októberi Telihold is nagy energiákat mozgatott, és pozitív változásokat indított el, előkészítve ezzel a novemberi magas frekvenciájú rezgéseket, melyek tovább segítenek minket az előrelépésben és spirituális fejlődésben.

 


Életünk fordulóponthoz érkezik. Most nem kell gondolkodnod a „hogyan”-on. Egyszerűen csak engedd el magad. Légy jelen, légy a most-ban. Engedd el az irányítást, az elvárásokat. Az univerzum energiáinak áldásos hatásai mindenki életébe működésbe lépnek. Ne ragaszkodj görcsösen egyetlen megoldáshoz sem. Legyél nyitott, mert olyan megoldásokat, változásokat készít elő a mostani Szuperhold spirituális ereje, amire most még csak nem is gondolsz.

Ha most nem állsz ellen, és nyitott szívvel, örömmel fogadod az életedbe érkező változásokat, akkor megoldást kaphatsz az összes problémádra. Eljött az ideje, hogy újragondold azokat a dolgokat, melyeket eddig elterveztél. Bármit is gondoltál, bármit is döntöttél, azt most engedd el. Figyeld a jeleket, és élj a feltárulkozó új lehetőségekkel!

Ezekben az időkben maradj tudatos. Tudatosan válaszd azt az utat, azokat az embereket, ahol szeretetet találsz. Figyeld az érzéseidet. És csak akkor menj egy kijelölt irányba, ha pozitív érzések társulnak hozzá. 

Lehet, hogy nehéz lesz, de felül kell vizsgálnod az emberi kapcsolataidat: családtagjaiddal, barátaiddal, kollégáiddal, társaddal. Melyik kapcsolat az, amiben tisztáznivaló van? Melyik kapcsolatod szorul gyógyításra, változásra? Tisztázó beszélgetések ideje jön el, ahol kiderül: kikkel haladsz együtt tovább az utadon, és kik azok, akiket szeretettel, de el kell, hogy engedj. 


A változás, amit megtapasztalsz, elvágja a köteléket közted és azok között az emberek között, akik csak ártanak neked, kihasználnak téged és elszívják az energiádat. Ezek a kapcsolati tisztulások segítenek abban, hogy visszakapd rég elfeledett erődet, és újra boldog emberként haladj az utadon.

Fogadd tárt karokkal a novemberi Szuperhold áldásait! Nincs más dolgod, mint felvenni az univerzum energiáinak ritmusát és figyelni arra, amit az érzéseiden keresztül üzen az univerzum! Kövesd a szeretetet. Csak ez az egy út a Tiéd! Az a Te utad, ami áldásokkal és fénnyel teli!

 

 


Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk