Napi pozitív

A mosoly és az önbizalommal teli szív biztos út a boldogság felé.
Youn In-Wan

Megerősítéseink valósággá válása

Teremtő potenciáljaink mozgásba hozása


Minden kiejtett szó a beszélő teremtő potenciáljának megfelelő hatalommal rendelkezik. Ahogy egyre jobban megismerjük és teremtő-lendületben tartjuk erőinket, úgy fedezzük majd fel, hogy kimondott szavaink, mantra-mondataink, megerősítéseink valósággá válnak.

 

 

Valamennyi emberi lény olyan teremtő potenciállal bír, amellyel képes megvalósítani legdédelgetettebb vágyait, valóra váltani legnagyobb és legnemesebb álmait.


Egy törvény van. Mindent és mindenkit ugyanez a törvény irányít. Ha megértjük ezt, és együttműködünk vele, bármit kérhetünk, mert kéréseink szinte azonnal teljesülnek. 

A hang minden erő ősforrása, a prána teremtő aspektusa. A Mindenség valamennyi teremtett egységét (dimenzióját) áthatja a Rezonancia Törvénye, mert minden dimenzió önálló elektromágneses spektrum, amely rezgésoktávokból áll, és minden dimenzió eltérő számú oktávból, az oktáv pedig eltérő számú hangból áll, így a dimenziók közötti kaput a rezgések pontos ismerete (az egyes dimenzióoktávok pontos rezgéstáblázatainak ismerete) nyitja meg.

Mindennek van rezgése, hangjele és formája, hangmintája. Saját alaprezgése van mikrokozmikus szinten az emberi testnek, az egyes szervrendszereknek, szerveknek, a szervek szöveteinek, a sejteknek, a DNS-nek, a géneknek, az aminosavaknak, egészen az atomi, szubatomi szintig mindennek; makrokozmikus szinten a Földnek, a bolygóknak, a csillagoknak, a csillagködöknek, a galaxisoknak, a kozmoszoknak és az univerzumnak.  

Fizikai testünk minden részegysége (szervrendszer, szerv, szövet, sejt, DNS, kromoszóma, gén, aminosav, atom, szubatomi részecske) rendelkezik saját tudattal és információtárolási kapacitással (amik magasabb láthatatlan testeinknek, dimenzióbeli fénytesteinknek fizikai testi, anyagi, kézzel fogható és érzékszerveink számára is kutatható tartományai, merevlemezei), mindnek megvan a maga nyelve, saját rezgésoktávja, így a legkisebb egységben is jelen van a nagy egész.


Minden emberi elmének és léleknek van hangmintája. 

Valamennyi lelki tulajdonság, érzelem, érzet, érzés, vágy, veleszületett vagy szerzett jellemvonás, viselkedésforma, magatartásminta, benyomás, érzelmi reakció, mentális tulajdonság, képesség, adottság, akarati vagy hitbeli tényező, gondolati program, gondolatimpulzus, szavak nélküli vagy szavakkal betáplált gondolatimplantáció rendelkezik egy csak rá jellemző rezgéssel és a rezgésének megfelelő hangjellel. 

Az emberi lények tehát nem elszigetelt entitások, hanem a múlthoz és a jövőhöz, az évmilliók óta összegyűlt tapasztalathoz, az összes életforma tapasztalatához, a reinkarnációk dokumentumaihoz, az összes teremtmény által átélt pszichikai élményhez, az összes benyomáshoz – tett-, érzés-, akarat- és gondolat-csírákon keresztül ezer fényszállal kapcsolódó teremtmények.

Az univerzum elemei között rezgéskapcsolatok állnak fenn, így a Kozmikus Tudatból kisugárzott bármely speciális energetikai minőséget, egyetemes, archetipikus energiát, pszichomentális energiát és információt az alapfrekvenciájával analóg kéztartások, mantrák, mantra-mondatok képesek behangolni, elősegítve az egyén megfelelő fénytesteinek (és tudati síkjainak) Kozmikus Elmére való rácsatlakozását. 


A teremtett, megnyilvánuló világ információs mezőjében a kozmikus nyelv az, amely az univerzumot alkotó energiákat matematikai, geometriai és zenei harmonikus struktúrákba képezi le. 

A nyelv jeleinek számokká, geometriai formákká, zenei hangokká alakításával létrejönnek azok a szerkezeti elemek, melyekkel a Kozmikus Tudat a fényt, a szeretetet, az életet árasztja ki az alsóbb világokba.

Az őshang ősrezgés, ősakció, mágikus omniszciencia és omnipotencia, a teremtő spirituális eksztázisa, amely végigremegve a Mindenségen az örök létesülés erejévé válik. Ha Isten beszél, akkor cselekszik. Ez az isteni iniciatíva.

Minden lény a nyelv segítségével érintkezhet Istennel. A kozmikus nyelv uralása a megnyilvánuló fény, a valóság uralását jelenti. Ennek formulái: Gondolkodom, tehát Vagyok, Aki Vagyok. Beszélek, tehát legyek. Szeretek, tehát lennék. Szenvedek, tehát voltam. Születek, tehát vagyok. Teszek, tehát leszek.


Az elültetett gondolatokból tettek fakadnak, a tettekből pedig megszokások. A megszokások magjából szárba szökken jellemed. Jellemed beérleli sorsod. Egyedül rajtad áll, hogy mit aratsz!

Késmárki László - Önfejlesztő kéztartások

Késmárki László:Önfejlesztő kéztartások Ankh Kiadó 2016.


Forrás: https://www.libri.hu/konyv/kesmarki_laszlo.onfejleszto-keztartasok.html

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk