Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

Mit üzennek Neked az Istennők? – Válassz egy kártyát és megtudod!

Az Univerzum számtalan módon üzenhet nekünk. Talán van most egy probléma, ami Téged is foglalkoztat. Vagy bizonytalan vagy, hogy mi lenne a legjobb lépés...

Az Istennők a Teremtő Isten, az Univerzum női oldalának megnyilvánulásai. Szerető, támogató és védelmező energiájuk gyógyulást hoz bármilyen élethelyzetre.

Üzenetük, most egyszerű módon érkezik hozzád:

 

Koncentrálj a kérdésedre, és válassz egyet a képek közül. Melyik szólít meg Téged? Melyik az, amiről nem tudod levenni a tekinteted?

Judit Sándor fényképe.

1.

 

Nincs miért aggódnod, minden csodálatosan megoldódik.

Eiréné üzenete:

Bár a külsőségek kaotikusnak látszanak, biztosíthatlak, hogy egy magasabb tervszerűség működik a háttérben. Ez a mindent szerető hatalom minden erejével vezet és támogat téged. Pihenj el az isteni szeretet ölében, és lélegezd ki minden aggodalmadat, nyugtalanságodat és gondolatodat. Összpontosíts inkább az összes áldás kiélvezésére és elfogadására. Hálád még több szerencsét vonz életedbe.

 

2.

 

A régit el kell engedni, hogy eljöhessen az új.

Káli üzenete:

Azok dicséretét zengem, akiknek a szíve elfogadja az egyetemes rendet, amelyről csak úgy tűnik, mintha kaotikus és örökké változó lenne. Valójában minden a legapróbb részlet is megtervezett, hogy tökéletesen működjön. Az univerzum tánca az energia örvénylésének és áramlásának soha véget nem érő, boldog ünnepe - magának az életnek a dicsőítése. Csatlakozz ehhez a tánchoz, kedvesem, és élvezd életed történetének rendkívüli hullámait. Ne félj a változásnak vagy veszteségnek tűnő történésektől! Ez csak a közted és a szeretteid közötti energiakapcsolat átmeneti állapota. Fogadd ezt annak bizonyítékaként, hogy élsz! Fogadd legmélyebb érzelmeidet valódi emberi lényeged jeleként!

 

3.

 

A mai napon és életed összes holnapján támogatást élvezel.

Szedna üzenete:

 

Ez egy gazdag univerzum, több mint elég mindannyiunk számára. Ám az energia megnyilvánulási formája ezen a bolygón az ellentétekről szól. Jelen esetben az adásról és a befogadásról. A kulcs ezek kiegyensúlyozása. Ha csak adsz, kimerülsz, neheztelni fogsz és hiányt szenvedsz. Ha csak kapsz, nem fogod élvezni, amid van. Az egyensúly azon alapul, hogy félelem nélkül adsz, és örömmel és hálával fogadsz el. Pont úgy, ahogyan lélegzel: mind a ki-, mind a belégzés ugyanolyan fontos. Gyakorold mindennap az adást és a befogadást, és sosem akarsz majd semmit.

 

Sándor Judit - Jóportál

Istennők Kártya és üzenet: Doreen Virtue Istennők Kártya

Forrás:

Ezt a cikket eddig 78393 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Ne feledd el 2016 karmikus...

Olvasónk küldte – Újabb...

Magyar zongorista Micheal...

A csütörtöki nap Angyal...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk