Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

Mit látsz meg először a képen? – Ezt árulja el rólad!

Sokszor van, hogy ugyanazt nézzük, mégis mást látunk. Miért? Mert belső világunk alakítja külső valóságunkat. És hogy miként látjuk a világot, az valójában rólunk árul el a legtöbbet!

 

Az ókoriak legkedveltebb jóshelyének a Delphoi jósdának a felirata nem véletlenül tartalmazta az alábbi intelmet:

"Ismerd meg magadat."

Ez egy érdekes képes teszt, hogy közelebb kerülj önmagad megismeréséhez.

Nézz rá a képre egy rövid ideig, és hunyd le a szemed…

 

Mi az, ami eszedbe jut a képről, mi az, ami először megragadott Téged?

 

Képtalálat

 

 

1.Arc

2.Házak

3.Festőművész

4.Kő

5.Fák

 

1.Arc

Kiváló memóriával rendelkezel. Elemző típus vagy, aki tökéletes pontossággal méri fel, és jegyzi meg a körülötte lévő dolgokat. Jó emberismerettel rendelkezel, és tudod, kivel hogyan kell bánni. Diplomatikus vagy, és könnyen simítod el a vitákat. Békéltető vagy, aki nyugalmat hoz környezete életébe.

 

2.Házak

Olyan ember vagy, aki a szívéből él. Tele vagy melegséggel és szeretettel. Fontos számodra az otthon melege, szívesen látod vendégül a barátaidat az otthonodban. Szeretsz főzni, szereted az otthonodat csinosítani. Jó szervező vagy, és mindent szívvel-lélekkel csinálsz! Csak így tovább!

 

3.Festőművész

Hatalmas kreatív energiákkal rendelkezel. Bármit, amit kigondolsz, az megvalósul. Vizuális típus vagy, aki ötleteit könnyen ülteti át a valóságba. Szeretsz alkotni, egy művész veszett el benned! Teremtő erőd ajándék, használd jól!

 

4.Kő

Egységet és nyugalmat sugárzol. Megbízható vagy, és nem változtatod meg a szavadat vagy a véleményedet. Belső erőd és békéd mindig támaszul szolgál. Segítő vagy, akinek erejéből mások is merítenek! 

 

5.Fák

 

Az életed folyamatos változás. Fejlődsz, és nem állsz meg soha egy helyen. Mindig újabb, mindig magasabb célok felé törsz. Újító vagy, akinek hite és lendülete másokat is elindít a pozitív változások útján!

 

Jóportál

Forrás: http://mirror-venus.ru/

Ezt a cikket eddig 34465 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Válassz egy tündért és...

Az Elkülönülés...

Magyar zongorista Micheal...

Pótnagymamát keres...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk