Napi idézet

Még a legborúsabb napon is fel szokott csillanni egy-egy kósza napsugár, és ritkán akad olyan komor napunk, amelyen ne érne valami apró öröm is minket. Pelham Grenville Wodehouse

Angyali segítség elhunyt szeretteink nyugalmáért

Az Arkangyalok Birodalmában két Arkangyal segít az eltávozott lelkeknek, hogy megleljék nyugalmukat az örök fényben, békében és szeretetben.

 

Sokszor, amikor egy szeretett személy meghal, nem tud elmenni a fény felé, mert a hozzá közel állók fájdalma, szomorúsága, esetleg a rendezetlen ügyei még ide kötik a földi síkhoz.

Azrael és Mihály Arkangyal, akik segítenek az elhunyt lelkeknek biztonságosan átlépni egy másik létformába és egyesülni az Isteni fénnyel és szeretettel.

 

Azrael Arkangyal segítséget nyújt a haldoklóknak, felkészíti a lelket a távozásra. Az itt maradt gyászolóknak pedig vigaszt és békét nyújt, begyógyítja a fájdalmas sebeket, amik szeretteink elvesztésekor a szívünkben keletkeznek.

 

 

Mihály Arkangyal pedig segít, hogy az itt ragadt lelkek megtalálják az utat a fény felé. Védelmet ad az eltávozó lelkeknek és a gyászolóknak egyaránt.

Kérd a két Arkangyalt, ha szeretnéd, hogy egy lélek biztonsággal lépjen be a fénybe, és ott nyugalomra leljen.

Kérd Őket, ha biztos szeretnél lenni abban, hogy eltávozott szeretteid lelke békében és nyugalomban egyesültek a fénnyel.

Hívd Azraelt, hogy vigaszt nyújtson az elvesztésük miatt érzett bánatodban.

Ha kilátogatsz a temetőbe, gondoskodj energetikai védelmedről: hívd Mihály Arkangyalt, hogy védelmezzen Téged! 

A halál nem választhatja el azokat soha, akik szívükben örökké szeretik egymást! A szívünkben örök kötelék él elhunyt szeretteinkkel, a szeretet fonalából szőve.

 

Áldott Mindenszenteket!

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás:

Ezt a cikket eddig 7275 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A meditáció 100 jótékony...

Híres emberek utolsó szavai

A reinkarnáció...

A csütörtöki nap Angyal...

Napi pozitív

Még a legborúsabb napon is fel szokott csillanni egy-egy kósza napsugár, és ritkán akad olyan komor napunk, amelyen ne érne valami apró öröm is minket.

Pelham Grenville Wodehouse

Jó szívvel ajánljuk