Napi pozitív

A mosoly és az önbizalommal teli szív biztos út a boldogság felé.
Youn In-Wan

Égi kapukat nyit a mai Fekete Hold

Fekete Hold: az a jelenség, amikor egy hónapon belül kétszer köszönthetjük az Újholdat.


A Fekete Hold rendkívüli energiával erősíti és mozgósítja a női intuitív oldalunkat, ami azt jelenti, hogy megérzéseink, felismeréseink sokszoros erővel működnek. Éppen ezért a Fekete Hold a nagy felismerések élményét hozza. Váratlan fordulatot jelez.

Elszámolást, leltározást, a régi elengedését és az újnak a kezdetét jelöli.

Az Újhold mindig egyenlő a teremtéssel, a vágyak és álmok valóra válásával, és a manifesztációval, azaz a gondolati síkon való teremtéssel.

Mivel ebben a hónapban ez már a második Újhold, így ez is jelzi, hogy most felgyorsulnak a teremtési folyamatok. Vágyaink hamarabb válnak valósággá, ha képesek vagyunk a javunkra fordítani ennek a napnak a spirituális erőit.


 

A mostani holdfázis az egyik legígéretesebbnek ígérkezik, mivel magában hordozza a spirituális ébredés, és a legfelsőbb szeretet segítő rezgéseit. Könnyen teremthetünk most kapcsolatot lelkünkkel, és felsőbb dimenziókkal. Ráébredhetünk valódi célunkra, életfeladatunkra. Most megvilágosodhat előttünk minden. 

Támogatást kapunk most ahhoz, hogy hozott negatív mintáinkból, és szerepeinkből – amik már nem szolgálnak minket-, kilépve feltárjuk valódi kreatív lényünket. Felismerjük, elfogadjuk és szeressük azt, akik valójában vagyunk. 

Figyeljetek most oda a megérzéseitekre, az ismétlődő jelekre, és álmokra – felsőbb üzenetet hoznak számotokra, mely üzenetek felismerésével lehetőséget kaptok arra, hogy beteljesítsétek életfeladatotokat, és rálépjetek arra az útra, mely a legtöbb fényt, szeretetet és bőséget, szerelmet hozza el nektek!


 

Képtalálat a következőre: „spiritual energy sky”

Mit tegyél, hogy jól használd ezen időszak támogató energiáit?

1.Mivel rendkívül érzékeny leszel és lelkileg nyitott ebben az időszakban, így gondoskodj az energetikai védelmedről. Kérd Mihály Arkangyalt, hogy védelmezzen és vezessen ebben az időszakban.


2.Fokozottan érkeznek hozzád az égi üzenetek, ezért kérd Gabriel Arkangyalt, hogy segítsen tisztán hallani és megérteni a segítő üzeneteket.

3.Kérd az égi vezettetést, hogy tisztán tudj kapcsolódni a most jelen lévő varázslatos erejű energiákkal.

 

Amit most teszel az nem varázslás, nem mágia. A tudatos ember eszköztára, aki figyelemmel van a természet, és az égi testek energetikai hatásaira. Őseinknek ez olyan természetes volt, mint ma nekünk a fogmosás. 


Csodás felismeréseket kívánok Nektek! Kívánom, hogy kapcsolódjatok össze az univerzum legtisztább energiáival és halljátok meg a lelketek hangját! Találjátok meg és szeressétek azt a csodát, akik valójában vagytok. Haladjatok mindig azon az úton, ami a legtöbb fényt és szeretetet hozza el a saját életetekbe és mások életébe is.

 

 

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál


Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk