Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!” dr. Mayer Andrea

Anti-Facebook? Inkább igyon meg egy kávét minden ismerősével

Miközben kitört az Anti-Facebook őrület, és több ezren akarnak regisztrálni az Ello nevű közösségi oldalra, egy ausztrál fiatalember egészen más módját választotta kapcsolatai ápolásának- számol be a Hvg.hu.

"Először csak meg akartam szabadulni egy nagytakarítással néhány ismerőstől, de aztán azt gondoltam, lehet, jobban meg kellene ismernem őket. Szociális kísérletnek indult, végül ez a kísérlet jobbá tette az életemet" – nyilatkozta a 28 éves, ausztrál Matt Kulesza, aki ahelyett, hogy törölte volna ismerőseit a Facebookon, inkább elhatározta, hogy mind az 1088 ismerősével leül egy kávéra, és elmélyíti az ismeretséget.

 

A találkozásokról blogot is indított a fiatalember, és szimpatikus módon nem csak egy közös képet rak fel a közös kávézásról, hanem külön kis bejegyzésben mutatja be az ismerősét. Kulesza szeptember óta huszonhárom ismerősével hozta össze a randevút, elmondása szerint három év alatt megvalósítható az összes találka, de neki az se baj, ha tovább tart az életre szóló kísérlet.

Forrás: http://hvg.hu/kultura/20140930_AntiFacebook_Inkabb_igyon_meg_egy_kavet

Ezt a cikket eddig 1970 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Az Univerzum 12 sorsfordító...

A lovagiasság 10...

Az Univerzum üzenete – A...

Gyógyító ötletek a...

Napi pozitív

“Az erő mögötted hatalmasabb, mint az akadály előtted!”

dr. Mayer Andrea

Jó szívvel ajánljuk