Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

10 jel, hogy jó úton vagy és megtaláltad az Életfeladatodat!

Tisztában vagy azzal, mi a hivatásod...? Mi a küldetésed ebben az életben? Oprah Winfrey szavait idézve, érdemes elgondolkodni ezen:

 

" Mi mindannyian elhivatottak vagyunk. Ha Te itt vagy, élsz és lélegzel, akkor ez azt jelenti, valamit adnod kell az emberiségnek! Életed valódi célja, rátalálni a hivatásodra, rendeltetésedre-találd ki pontosan, mi a Te részed az egészben, amilyen gyorsan csak lehet. Amint erre rájössz, vágj neki, igenis csináld végig a neked kijelölt utat, kihozva önmagadból a legtöbbet, csináld úgy, ahogyan csak te, és csakis Te tudod!"

 

Ez különösen igaz akkor, ha vállalkozó vagy. Amilyen fennkölten hangzik a valódi hivatás megtalálása, annyira fontos azt kideríteni!

Ez az a kérdés, amit legalább százszor föltettem már magamnak… Mint mindannyiunkban, bennem is egészen fiatal korom óta motoszkált a kérdés. Ez valójában egy olyan érzés, amely belülről fakad, ösztönösen jön. Soha senki sem kérdezte meg a családomból, hogy mi az én „küldetésem”, vagy javasoltak bármit is, de ennek ellenére én megtaláltam. Számomra ez teljesen egyértelmű és kézenfekvő dolognak számított.

Szerencsére van néhány egyértelműen felismerhető jele, ha már jó úton jársz, és sikerült Neked is megtalálni azt! Segítségképpen írom le, melyek azok az egyértelmű jelek, melyeket Önmagadon megtapasztalva, bátran hátradőlhetsz, és elégedetten jelentheted ki: Igen, megtaláltam! Jó úton járok!

 

1. Alapvetően egy motivált személyiség vagy, tényleg érdekel, hogy megtaláld életed célját és értelmét. Sokkal fontosabb számodra, hogy az emberek segítsék egymást, a teljesítmény hajszolása helyett.    

2. Ambíciózus vagy. Kifejezetten rosszul érzed magad a bőrödben, amikor bizonyos dolgok, események hosszú ideje nem haladnak előre, csak állnak megoldatlanul…

3. Már réges- régen fölfedezted, a lelked mélyén tudod, hogy a pénz önmagában nem elegendő a boldogsághoz. Ehelyett komfortosan és biztonságban érzed magad, hiszen meg tudod önmagad számára teremteni az életedhez szükséges anyagi javakat.

4. Szereted önmagad, éppen, úgy ahogyan és amilyen vagy, az önbizalomhiányod szinte minden alkalommal le tudod győzni. Pontosan elérted már azt a „szintet”, amit magabiztosságnak nevezünk, jobban hiszel saját képességeidben annál, mintsem tered adnál a legnagyobb félelmeidnek.

5. Nincs többé az a gyötrő érzés, hogy „minden bizonnyal tartogat még a sors valamit a számomra… Nem pazarolod az időd arra, hogy be nem teljesült dolgokkal foglalkozz! Én ezt az állapotot így hívom: nincs, mi lenne ha, vagy mi lett volna ha…


6. Nem félsz kockáztatni. A következő bölcsesség birtokában vagy: ha kudarcot is vallasz, minden erőfeszítésed ellenére, a kockázatvállalás visszautasítása negatív irányba képes befolyásolni a boldogságod, céltudatosságod és az önérzeted. Mersz cselekedni!

 

7. Tudod, ha összhangban vagy a saját céljaiddal az egy ösvény a boldogság és a véget nem érő öröm felé. Már megtapasztaltad azt az örömöt, amit a munkád közbeni elégedettség érzése okoz. Ösztönösen visszautasítod azokat a tevékenységeket, amelyek nem töltenek el az elégedettség jó érzésével.

 

8. A tapasztalatok és azok hatásai motiválnak, visznek előre, nem pedig az anyagi javak és a nyers erő. Nem a pénztől vagy bizonyos tárgyaktól várod el, hogy meghatározzák meg a sikereid. Pontosan tudod, hogyan vagy képes befolyásolni másokat és a világot ezzel a hajtóerővel.

 

9. Azok az emberek, akikre felnézel, egytől egyig a kiemelkedő tevékenységükkel gyakorolnak pozitív hatást Rád és az egész világra. Ők inspirálnak, a sikereikkel, hozzáállásukkal.

 

10.Olyan személyek vesznek körül, akik éppúgy tisztában vannak a hivatásukkal, küldetésükkel. Sínen vannak. Ha most megállsz egy pillanatra, és gondolatban végigfutsz a Hozzád közel álló emberek névsorán, észreveszed: szintén megtalálták a saját belső igazságukat, és éppen ettől sikeresek!

 

Ha elolvasva ezeket az „állításokat” úgy érzed, még nem vagy a helyeden, nem találtad meg valódi hivatásod, eljött az időd a cselekvésre!

 

Meglátod, milyen energiák mozdulnak meg, ha azzal foglalkozol, amire születtél!

 

Fordította: Lázár Judit

Jóportál

 

 

Forrás: http://www.inc.com/laura-garnett/10-signs-that-you-ve-found-your-calling.html

Ezt a cikket eddig 38323 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A keddi nap Angyal üzenete...

Oprah Winfrey 9 jó tanácsa:...

A csütörtöki nap Angyal...

Az alkotó vizualizáció...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk