Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Lefordítja a gyereksírást az új alkalmazás

A mobiltelefonos alkalmazás készítői szerint 92 százalékos pontossággal meg tudja mondani, miért sír a baba - írja a HÍR24.

 

Az alkalmazás kiötlője, az egyik tajvani egyetem elszánt kutatócsoportja jelenleg épp mecénást keres, aki vállalja, hogy piacra dobja és sikerre viszi az alkalmazásukat, ami állításuk szerint pontosan dekódolja, miért sír a baba. A Chuan-Yu Chang professzor által vezetett kutatócsoport több mint 100 ezer mintát tanulmányozott hosszú éveken keresztül, hogy elkészíthessék az alkalmazást.

 

A prototípus állításuk szerint 92 százalékos pontossággal dolgozik, és pontosan meg tudja mondani, hogy a baba azért sír-e, mert éhes, vagy mert álmos, izgatott, bepisilt, fáj valamije, vagy egész egyszerűen csak nincs jól. Az alkalmazás, ami az elmondások szerint lényegesen hatékonyabb, mint a már kapható, 4,99 dolláros alkalmazás, csak egy éves kor alatti kisgyermekek esetében lesz majd használható – írta a China Times.

Forrás: http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/09/22/leforditja-a-gyereksirast-az-uj-alkalmazas/

Ezt a cikket eddig 2155 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A szerdai nap Angyal üzenete...

7 állat van ezek a képen. Te...

Az elfogadás imája

A fél internet a magyar...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk