Napi pozitív

A mosoly és az önbizalommal teli szív biztos út a boldogság felé.
Youn In-Wan

A szerdai nap Angyal üzenete – Döntéshelyzet

Ahhoz, hogy egy adott helyzetben dönteni tudj, fel kell tenned magadnak a kérdést: Melyik út visz engem közelebb az isteni célomhoz? Melyik út visz el engem attól?


Azon tűnődsz éppen, hogy erre vagy arra menj-e. Egy napon aztán biztos vagy a döntésedben. Ám a következő nap megint megkérdőjelezed azt. Határozatlanságodra a gyógyír az, ha az isteni küldetésedre próbálsz meg figyelni. Lehet, hogy nem tudod pontosan, mi is az, de mindenképpen nyugalommal tölt el téged és másokat is, ha megtalálod. Ennek alapján azt a megoldást válaszd, amelyik a legnagyobb nyugalmat hozza meg számodra.

 

Ha még mindig bizonytalan vagy, akkor kérd Istent és az angyalokat, hogy segítsenek továbblépni. Nekünk is felteheted a kérdést, hogy melyik döntéseddel segíthetsz a legtöbb embernek. Ez egy nagyszerű kiindulási alap a döntéshez.

 


Néha az tűnik a legkönnyebb útnak, ami eltérít isteni küldetésedtől. Ezért lehet, hogy azért nem tudsz dönteni, mert félsz a jövőd miatti bizonytalanságtól és attól, hogy mindent felkavarsz magad körül. Ilyen esetekben a fokozatos változás az indokolt. Lassan vezesd be az új irányod az életedbe, és lassan vezesd ki a régit. Így nem ijeszted meg magad, nyitottabb leszel az isteni iránymutatásra, és érezni fogod a szeretetünket.

Doreen Virtue Angyalkártya

 

A kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta


Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk