Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

Ételek, amik mosolyt csalnak az arcodra!

A távol-keleti konyha ihlette ezeket az ennivalóan cuki ételeket, s a képeket nézegetve jómagam is kedvem kaptam, leginkább az elkészítésükhöz. Annyira édesek!

Marshmallow For Coffee

 

A japán séfek és tervezők vitathatatlanul mesterei az imádnivaló (cukinak mondható) finomságok elkészítésének, az ő briliáns „találmányuk” számos kollégájukat arra ösztönzött széles e világon, hogy hasonlóan imádnivaló ételeket készítsenek, melyekkel -  így első látásra –leginkább játszani szeretnénk ahelyett,hogy elfogyasszuk őket. 

Panda Sushi

 

Ilyen ennivalóan édes figurák láttán a gyerekek is kedvet kapnak az evéshez, de valljuk be, melyik szülő szíve ne lágyulna el, miközben egy pandamaci alakú rizsgombócot, vagy épp egy nyuszit formázó péksütit csomagolna a gyermeke uzsonnás dobozába? 

 

Te is kedvet kaptál a hasonlóan zabálnivaló ételek elkészítéséhez?  Hajrá…várjuk a fotóid;)

Cat Doughnuts

Polar Bear Curry

Sleeping Egg Cats

Forrás: http://www.boredpanda.com/cute-food-art-japanese/#post6

Ezt a cikket eddig 2947 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Sorsodat a döntéseid...

2016. június 20.: Telihold a...

Norvégia – Képeken a...

Így varázsold vidámmá az...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk