Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak. Nógrádi Gábor

A keddi nap Angyal üzenete – Légy bátor!

Bár bizonytalannak érzed magad, és sötétben tapogatózol, őrangyalod gondoskodik tökéletes biztonságodról és védelmedről, s jó útra vezérel. Ne tévesszenek meg félelmeid, ez csupán csalóka látszat. Legyél inkább bátor, és szedd össze minden erődet. A jelen helyzetet áldás kíséri, és ha nagyon akarod, felfedezheted, hogyan kamatoztasd.

 

Valaki, aki most megfélemlít, rövidesen hű szövetségesed lesz. Tegyél meg mindent, hogy meglásd Istent mindenkiben és minden élethelyzetben... önmagadban is. Semmi félnivalód nincs a jelen körülmények között. A nehézségek valójában arra szolgálnak, hogy megerősödj, és felvértezd magad tapasztalatokkal, s az önbecsülésed is megizmosodjon.

 

Ne fuss el az adott konfliktus elől, nézz szembe vele méltósággal és szeretettel. Fohászkodj az Ég segítségéért, kérj és megadatik. A jelen helyzet igen gyorsan és csodálatos módon megoldódik majd. Nincs más dolgod, mint megőrizni bizakodásodat, hallatni a hangodat, és bátornak maradni.

Doreen Virtue Angyalkártya

 

Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta

Forrás:

Ezt a cikket eddig 9733 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A létezés legnagyobb titka

A vasárnapi nap Angyal...

A harmónia kopogtat az...

Szellemi törvények - OK ÉS...

Napi pozitív

Álmodozni csodálatos dolog. Annál csak egyetlen jobb dolog van. Tenni valamit az álmainkért, hogy megvalósuljanak.

Nógrádi Gábor

Jó szívvel ajánljuk