Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod. Joe Vitale

A csütörtöki nap Angyal üzenete – Mondd ki az igazságot!

Az angyalok segítenek, hogy szeretettel kimondd az igazságodat.

Az angyalok azok miatt a fontos üzenetek miatt küldték neked ezt a kártyát, amelyeket szóban vagy írott formában ki kel fejeznek. Arra bátorítanak, hogy mondd ki az igazságodat önmagadnak és másoknak is.

 

Valld be magadnak valódi érzéseidet, és minden felfedezést, amire rájöttél. Vezess naplót ezekről az ötletekről, gondolatokról és sugallatokról.

A torokcsakra a nyakban található energiaközpont, amely a beszédet, az írást és a kreatív önkifejezést irányítja. Amikor magadba fojtod az igazságot, mert félsz a rosszallástól, torokcsakrád összeszűkül és elsötétül.

 

Ha korábban (ebben az életben vagy valamely előzőben) megbüntettek, mert szót emeltél valamiért, az szintén lezárhatja ezt az energiaközpontot.

 

Szerencsére az angyalok azon dolgoznak, hogy feloldják önkifejezésed gátját azáltal, hogy tiszta, isteni fényt és szeretetet küldenek hozzád és torokcsakrádhoz. Kérd őket, hogy segítsenek szeretettel és magabiztosan kiállni magadért, és lelkesedéssel és humorral irányítják szavaidat.

Doreen Virtue Angyalkártya

Kártyát húzta: Sándor Judit Angyalterapeuta

Forrás:

Ezt a cikket eddig 4902 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

5 ok, amiért megéri...

10 ok, hogy citromos vízzel...

Különleges égi jelenség...

Isteni Pajzs Meditáció a...

Napi pozitív

Ne halogass...! Ne akadékoskodj! Ne kételkedj! Ha ott a lehetőség, az impulzus, az ösztönös késztetés, cselekedj! Ez a feladatod.

Joe Vitale

Jó szívvel ajánljuk