Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk. Paulo Coelho

A hétfői nap Angyal üzenete - Így növeld életerő-energiád!

A friss biogyümölcsök és -zöldségek fokozzák az életerő-energiát, amely megemeli spirituális rezgésszintedet.

 

 

 

Nagy valószínűséggel intuitív módon már hallottad ezt az üzenetet őrangyalaidtól, akik arra kérnek, hogy tiszteld a testedet és spirituális utadat azzal, hogy csak magas rezgésű élelmiszereket és italokat fogyasztasz.  

Ez azt jelenti, hogy bioélelmiszereket eszel és iszol, amelyek vegyszermentesek (nincs bennük pl. tartósítószer és adalékanyag). A vonzás törvénye arra vezetett, hogy olyan termékeket fogyassz, amelyek spirituális utadat tükrözik.

Az angyalok képesek átalakítani étvágyadat és sóvárgásaidat, és így ez az étrendváltozás kellemes és természetes. Ráadásul az angyalok segíthetnek, hogy megengedhesd magadnak a biotermékek vásárlásával járó nagyobb kiadásokat, he ezt a segítséget kéred tőlük.

 

Amint több friss gyümölcsöt, zöldséget és olajos magvakat eszel, nagyobb pszichikus tisztánlátást tapasztalsz majd, valamint az energiával kapcsolatos fokozottabb érzékenységet.

Feltétlenül kérd az angyalokat, hogy védelmezzenek téged, ha ez az érzékenység túlságosan felerősödne. Az angyalok szelídebb helyzetekhez és kapcsolatokhoz vezetnek majd, hogy élvezhesd az energetikai nyitottságot.

Doreen Virtue Angyalkártya

Forrás:

Ezt a cikket eddig 3000 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

A hétfői nap Angyal üzenete...

Mit üzennek az anyajegyeid?

A pénteki nap Angyal üzenete...

Mi volt az óvodai jeled?...

Napi pozitív

A dolgok elkezdenek tökéletesen elrendeződni, ha arra koncentrálunk, amit akarunk.

Paulo Coelho

Jó szívvel ajánljuk