Napi pozitív

Mi felelünk a sorsunkért. Senki nem élheti az életet helyettünk. Nekünk kell megragadnunk a lehetőségeinket és alakítanunk az életünket.
Bear Grylls

A vasárnapi nap Angyal üzenete – különleges vagy, használd az erődet!

Istennők - RHIANNON


Mágikus személy vagy, aki képes megnyilvánítani tiszta szándékait a valóságban.

Ennek a walesi holdistennőnek a neve "nagy királynőt" jelent, mivel fontos feladatokat lát el, például ő a költők, a művészek és a királyi hatalom múzsája. Szívesen viszi át a lelkeket megbízható fehér lován a Földről az élet utáni síkra, segítve alkalmazkodásukat az élet és halál közötti átmenethez. Fordulj hozzá segítségért a megnyilvánítás, a spirituális kommunikáció, az átmenetek és a művészi ihlet ügyeiben.

 

Rhiannon üzenete: 


Erőm nagy része az állatokkal és a természettel kialakított kapcsolatomból származik. Ha túl sok ideje vagy már a négy fal között, már azzal is visszaszerezheted személyes erődet, ha csak kilépsz a szabadba. Ez az egyszerű rengeteg jót tehet alvó, mágikus, spirituális természeted felébresztésével kapcsolatban. Engedd meg a Nap, a hold és a csillagok fényének, hogy megmozgassa ősi emlékeidet, amelyek talán alszanak. Idézd föl mágikus képességeid idejét, s használd ezeket az egész bolygó érdekében. Folytasd a küldetést, amely a régi idők vezetőinek hibájából szakadt félbe. Emeld fel spirituális karodat, és rohanj ki az éjszakába, hogy egytől egyik mindent felébressz a mágia, azaz maga az élet számára. Ez olyan küldetés, amelyet muszáj teljesíteni, és te vagy az egyetlen, aki segíthet nekünk ebben.

 

Doreen Virtue- Istennők Kártya


Forrás:

Neked ajánljuk


Rafaela Arkangyal Misztikus kártyái + könyv

Egy Angyalkártya, ami csak nőknek készült

Megrendelés

Arkangyalok Gyógyító Ereje Kártyacsomag + Könyv

Megrendelés

Mai névnap

Jó szívvel ajánljuk