Napi idézet

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek! Ashley Prudy

Örökbefogadott állatoké vasárnap a Városliget

A menhelyi állatok befogadását népszerűsíti az örökbefogadott állatok napja elnevezésű rendezvény vasárnap a Városligetben- írja a hir24.hu.

 

Idén második alkalommal rendezik meg a Petőfi Csarnok mögötti réten az örökbefogadott állatok napját azzal a céllal, hogy felhívják a figyelmet a menhelyen lévő állatok örökbefogadásának lehetőségére - olvasható a szervezők közleményében.

Az Illatos útról befogadott állatokat és gazdáikat számos program várja, többek közt lesz kutyás reggeli torna, bemutatót tart a Gödöllői Kutyasport Egyesület, számos oktatóprogramot szerveznek a felelős állattartásról gyerekek és felnőttek számára, de lesz kutyaszépségverseny és több kutyás bemutató is.

A helyszínen képviselteti magát a Fővárosi Állat- és Növénykert, lesz állatorvosi tanácsadás, kutyakozmetika, bemutatkozik a kutyakereső alkalmazás és a kutya fizioterápia, egészségügyi tanácsadást vehetnek igénybe az érdeklődők és számos állatvédő civil szervezet is bemutatja programját.

 

 

Forrás: http://www.hir24.hu/elet-stilus/2014/09/04/orokbefogadott-allatoke-szombaton-a-varosliget/

Ezt a cikket eddig 2055 ember olvasta el.

Ajánlott bejegyzések

Önazonos életvezetésed...

Válassz egy maszkot, és...

A szombati nap Angyal üzenete...

A pénteki nap Angyal üzenete...

Napi pozitív

Mindig lesznek emberek, akik megmondják, mire vagy képes és mire nem. Az egyetlen, amit tehetsz, az, hogy megfordulsz és annyit mondasz: akkor ide nézzetek!

Ashley Prudy

Jó szívvel ajánljuk